Snyggt kök

God morgon på er och välkomna in till bloggen och till ett inlägg som jag tror att många av er kan ha nytta av. Jag har nämligen kommit i kontakt med ett företag som erbjuder ett riktigt professionellt och varierat utbud av tjänster inom det mesta inom byggservice. Jag har själv anlitat detta företag ett antal gånger för olika jobb i min sommarstuga i Knivsta. Jag vill  berätta om det för er bästa läsare, för jag är helnöjd!   

   

Företaget som jag pratar om heter Örkulla Bygg & Fastighetsservice, och om ni inte har hört talas om det förut ska jag berätta att det här är ett företag som ni kan gå till om ni skulle vilja anlita skickliga byggnadsarbetare, snickare eller övriga hantverkare i Östhammar, Knivsta och Uppsala med omnejder. De kompetenta och erfarna hantverkarna gör många olika slags jobb. Till exempel betong, fönstermontering, golvläggning, golvslipning, isolering, kakel, klinkers, köksrenovering, målning, tapetsering, m. m . Ja, de kan hjälpa till med så mycket så det går inte räkna upp allt. Alla de som jobbar där har mycket gedigna erfarenheter inom just sina områden och alla har godkända utbildningar och certifikat vilket verkligen märks när de jobbar! 

 

Vi är flera grannar här i stugområdet som har anlitat just detta företag, med olika slags jobb, och därför vågar jag rekommendera även dig att höra av dig dit för jag vet att du kommer få riktigt proffsig hjälp så som vi har fått. 

 

Sedan jag köpte stugan för sex år sedan har jag satt min egen prägel på stället. Det blev först tillbyggt ett fint kök, och förra våren byggde de också en uteplats med västerläge. Allt är fackmannamässigt utfört och prisvärt blev det med ROT-avdraget. Om du nu känner att du skulle vilja ha hjälp tycker jag verkligen att du ska kontakta Örkulla Bygg & Fastighetsservice.