Min fina altan

Solen skiner över Borås idag och jag sitter på min nybyggda altan och avnjuter en kopp kaffe. Kul att ni tar er tid att läsa här i bloggen. Idag ska jag berätta om hur det gick till när altanen skulle byggas till på min villa i här i Borås och jag hoppas att ni ska tycka om det jag har tänkt att berätta. Behöver du också hjälp med något inom bygg? Jag tänker berätta om ett företag som hjälpte mig med altanbygget. Tack vare Boletini Bygg så kunde min altanidé bli verklighet. Det här är ett företag som hjälper er i Borås och Partille med än det ena eller än det andra inom bygg. Till exempel golvläggning, parkettslipning, rivning, badrumsrenovering och mycket, mycket annat. 

  

Ett par vänner här i Borås har fått hjälp av Boletinis med olika saker och de var båda väldigt nöjda. De som arbetar där är mycket erfarna och välutbildade med alla nödvändiga certifikat. Garantier lämnas självklart på utförda jobb, och med ROT-avdrag behöver det inte bli dyrt. Jobben de utfört hos mig och mina grannar är av högsta kvalitet. Så om du precis som jag är i behov av den hjälp som denna byggfirma kan ge, och om du bor i någon av ovan nämnda orter så skulle jag varmt rekommendera er att anlita dem! Både jag och mina vänner är supernöjda. Eftersom det tyvärr finns oseriösa aktörer på marknaden som förstör människors drömmar och ekonomi, vill jag verkligen att ni ska veta att Boletinis Bygg, det är ett 100 procent seriöst företag. Det känns tryggt! Nu får vi hoppas att solen fortsätter skina och jag önskar er alla en riktigt fin dag!