Snyggt badrum

God morgon alla mina läsare och välkomna in till bloggen. Idag ska jag berätta om hur det gick till när jag skulle renovera badrummet i min villa i Södertälje och jag hoppas att min berättelse kan vara till nytta för er, om ni precis som jag planerar att renovera ert badrum. Eller kanske ni planerar någon annan typ av renovering eller bygge? Jag tänker berätta om det företag som hjälpte mig med badrummet. Det är Byggdax i Mälardalen som har gjort ett riktigt bra jobb. Om du bor i Södertälje, Botkyrka eller i Huddinge, så kan du få hjälp av detta företag.   

  

Det är alltid bra tycker jag, att anlita ett företag som finns lokalt på orten. Det hade talats en del här bland grannarna om denna firma och det var enbart bra saker som sades. Eftersom flera grannar hade anlitat Byggdax i Mälardalen för andra jobb än badrumsrenoveringar, råkar jag veta att de också hjälper till med bland annat nybyggnation, tillbyggnad, ombyggnation, snickeri, tak och golv, köksrenovering, murning och en hel del annat och jag kan inte skriva om allt de kan göra här. Men om du liksom jag behöver hjälp rekommenderar jag dig verkligen att höra av dig till dem, så kan de berätta mera! 

 

Som kund är det tryggt att veta att det är full garanti för utfört arbete och så använde jag mig av ROT- avdraget. Det blev prisvärt. Det finns givetvis många företag inom branschen att välja emellan. Det finns tyvärr allt för många oseriösa aktörer på marknaden. Jag kan garantera dig att Byggdax i Mälardalen är helt seriösa. Alla dem som arbetar där är erfarna och duktiga och med alla nödvändiga utbildningar och certifikat. Nu önskar jag er läsare en fortsatt fin dag!