Solpaneler

Hallå på er alla läsare och riktigt välkomna in till bloggen ska ni vara! Det har snackats mycket nu här i Linköping om ett bra företag inom bygg. Ett företag som fick pris 2017, som “årets hantverkare”. Det ni, det är väl ett riktigt fint pris som CA Energi & Miljöteknik AB har fått! Eftersom jag själv har använt mig av detta företag och tillhör numera kategorin “nöjd kund” så tar jag mig lite tid så här på morgonkvisten att berätta lite grann för er, bästa läsare, om vad det här är för ett företag, och vad de kan hjälpa till med. 

 

I kvarteret här i Linköping där jag bor, hade några grannar före mig anlitat CA Energi & Miljö för olika slags jobb. Den gemensamma nämnaren hos mina grannar var att de varit mycket nöjda över dels kvalitén på det utförda jobbet men också över att det var så många olika saker det gick att få hjälp med. Om du går i tankar på att till exempel riva en vägg, renovera fasaden eller installera solpaneler på taket, eller något annat inom bygg, skulle jag säga att detta företag är ett självklart val. Jag hade läst om utmärkelsen “årets hantverkare” i tidningen. Det är en utnämning som inte vilket företag som helst kan få! När grannarna dessutom blivit så nöjda, och jag är mycket belåten, vågar jag verkligen rekommendera dig, att kontakta denna utmärkta firma. 

 

Solpanelerna som har satts upp på taket är en god investering och den kommer betala av sig på sikt. Nu får jag ner elkostnaderna rejält och om alla skulle vara medvetna om vad besparingen på exempelvis varmvattenkostnaden blir på ett år, är det nog fler som skulle skaffa detta. Nu önskar jag er en fortsatt fin dag, från mig här i Linköping! 

 

Du gillar kanske också...