Nytt och snygt kök

God morgon på er och välkomna in till bloggen och till ett inlägg som jag tror att många av er kan ha nytta av. Jag har nämligen kommit i kontakt med ett företag som erbjuder ett riktigt bra och varierat utbud av tjänster inom bland annat byggservice och snickeri men också städning. På grund av att jag själv anlitat detta företag flera gånger för olika jobb i min villa i Huddinge, så vill jag nu ägna en stund åt att berätta för er om det, bästa läsare.   

   

Företaget som jag pratar om heter Dictum et Factum  och om ni inte har hört talas om det förut ska jag berätta att det här är ett företag som ni kan gå till om ni skulle vilja anlita skickliga byggnadsarbetare och snickare i Botkyrka, Södertälje eller Huddinge med omnejder. De kompetenta och erfarna snickarna gör de flesta slags jobb. Till exempel olika snickeriarbeten, kakel, laminat, målning och tapetsering, köksrenoveringar och möbelmonteringar och mycket mer. De är också proffs på städning i alla dess former, till exempel hemstädning, kontorsstädning, storstädning eller flyttstädning. 

 

Vi är flera grannar som har anlitat detta företag med olika slags jobb, och därför vill jag rekommendera även dig att höra av dig dit för jag är säker på att du kommer att få riktigt bra hjälp, precis som vi här på min gata har fått. När jag köpte huset för fem år sedan, ville jag göra en del ändringar. Lite ombyggnader både in- och utvändigt och renovering av ett gammalt kök. Allt är proffsigt och fackmannamässigt utfört med högsta kvalitet, och prisvärt för jag använde mig av ROT-avdraget. Väljer du Dictum et Factum så är detta ett till 100 procent seriöst företag. Inget fusk här inte!  

Du gillar kanske också...